söndag 23 oktober 2011

Luspank.

Men åh. Känslan av att vara så jäkla pank innan man ens betalat räkningarna... oerhört tröttsamt! Har så galet mycket utgifter! Och så ska ju kursen i mönsterkonstruktion betalas. Räknade ut att jag kommer ha ungefär 600 kronor till "nöjen" när allt är betalat. Sexhundrakronor. Tur att jag har inhandlat nya vinterskor redan. Med tanke på att jag faktiskt inte behöver köpa något, så vet jag ju att jag klarar mig, men jag avskyr att vara så begränsad! Att känna hur varje liten fika på staden är en enorm utgift, att känna att nej, jag kan tyvärr inte unna mig en chai-latte för ynka 30 kr, för jag kanske måste investera i typ mjölk eller något.

Huvudsaken är väl egentligen att alla räkningar faktiskt blir betalda. Och jag behöver ju inte bo i en kartong liksom. Fast det hade ju varit fint att få köpa den där kakeldekoren jag spanat på så länge...

Uppdatering! Ingen kurs i mönsterkonstruktion den här hösten! Gick in på hemsidan för att kolla lite och såg att det stod att det var fem tillfällen. Jag är helt hundra på att när jag anmälde mig, så stod det att kursen skulle ges vid åtta tillfällen. Det är ändå ganska många timmar som de dragit in... och ändå var avgiften densamma. Får kolla på något till våren istället, isf blir det nog Tillskärarakademin. Urk. Tur i oturen, antar jag. Där sparade jag 2000 spänn.

2 kommentarer: